Ви тут:

На Полтавщині горять гаражі

Учора близько 15:30 у приватному гаражі у Хоролі виникла пожежа. Загоряння виявила власниця, яка й повідомила Службу порятунку «101» про надзвичайну подію. Вогнеборці ліквідували її о 16:20. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.          

Вогнем було знищено частини шиферної покрівлі, дерев’яного перекриття та автомобіль «Москвич-408». Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців, було врятовано від знищення полум’ям поруч розташований житловий будинок та господарчу будівлю.

Травмованих та загиблих унаслідок події немає. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

Також учора близько 08:35 у приватному гаражі в Оржиці виникла пожежа. Загоряння виявив власник, який і повідомив Службу порятунку «101» про надзвичайну подію. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Вогнеборці ліквідували пожежу о 09:40. Вогнем було знищено частину шиферної покрівлі. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців, було врятовано гараж від повного знищення полум’ям. 

Травмованих та загиблих унаслідок події немає. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Перейти до вмісту