Ви тут:

На Миргородщині ветерани та пенсіонери УМВС заклали “Алею міліцейської слави”

В актовій залі Миргородського міськвідділу зібрались більше 50 пенсіонерів та ветеранів миргородської міліції – ті, хто своєю долею обрав нелегку міліцейську службу та віддав їй не один десяток років. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Відкриття урочистих зборів відбулося з привітання голови Миргородської міськрайонної спілки пенсіонерів органів МВС України та військової служби «Закон служить людині» Василя Вертелецького.

Вітаючи зі святом, Василь Юхимович подякував ветеранам за багаторічну працю, вагомий внесок у розвиток міліції, сердечність та увагу до виховання молодих працівників.

Зі словами глибокої вдячності до сивочолих наставників звернувся т.в.о.начальника Миргородської міліції Володимир Река.

«Тим, що нині Миргородський міськвідділ міліції є мобільним, технічно оснащеним та професійно підготовленим підрозділом ми завдячуємо Вам – наші ветерани. Саме Ви зберегли та примножили славні традиції наступництва поколінь, мужності та героїзму, відданості службовому обов’язку, готовності до самопожертви заради безпеки наших громадян. Бажаю Вам щастя, здоров’я та невичерпної енергії. Нехай Ваша життєва дорога завжди буде благословенна добром, миром і людською шаною. Живіть якомога довше, допомагайте будувати нам вільну, демократичну країну, виховуйте підростаюче покоління та передавайте молоді свій життєвий досвід», – зазначив в своїй промові Володимир Андрійович.

По закінченню почесні гості хвилиною мовчання вшанували пам’ять міліціонерів, загиблих під час виконання службових обов’язків. Урочистості продовжилися на території медичного реабілітаційного центру МВС України «Миргород», де сивочолі ветерани спільно з громадськістю міста та правоохоронцями, які побували в зоні АТО започаткували гарну традицію і заклали «Алею міліцейської слави», висадивши на території лікувального закладу 70 берізок.

Під час закладання алеї миргородські ветерани вітали один одного, згадували роки служби та ділились власними враженнями.

Миті їхнього спілкування та радості єднання збережуться на фото ще на довгі роки пам’яті та спогадів.

Перейти до вмісту