Ви тут:

Майбутнім матусям позбутися стресу допоміг «Київстар»

На початку осені за підтримки «Київстар» у Полтаві провели серію семінарів для вагітних, переселених у місто із Луганської та Донецької областей. Курс об’єднав 8 майстер-класів, де, окрім ознайомлення із соціальним мобільним додатком «Моя Зірочка», жінки могли пройти курс арт-терапії. Соціальний проект, реалізований національним телеком-оператором у рамках програми «Мобільне здоров’я», мав на меті допомогти жінкам підготуватись до материнства.

Упродовж жовтня-листопада у кількох учасниць соціального проекту вже народились малюки. Щасливі матусі переконані, що заняття, які вони пройшли, не лише полегшили пологи, а й будуть в нагоді у перші місяці після народження малюка.

«Дуже вдячна організаторам за таку своєчасну підтримку. Після вимушеного переїзду із зони бойових дій, та ще й під час вагітності, відчуваєш себе не просто розгубленою – майже неможливо впоратися з негативними емоціями. Лячно було навіть думати про майбутнє. А під час арт-терапії ми багато малювали, і ці заняття якось мене заспокоїли. Почуття тривоги не передавалося дитині, і це дійсно допомагає. Після народження малюка підключила собі додаток «Моя Зірочка. Перший рік», – думаю, там теж буде багато корисних порад», –ділиться досвідом Катерина Кузнєцова, одна з учасниць соціального проекту, переїхала з м. Донецьк.

Ініціативу компанії «Київстар» із турботи про жіноче здоров’я підтримав місцевий Центр допомоги вагітним. Психологи центру провели 8 майстер-класів.

«Київстар» піклується про здоров’я українців. Задля цього компанія започаткувала соціальну програму «Мобільне здоров’я від «Київстар», в рамках якої вже розроблені і запропоновані українцям для використання безкоштовні мобільні застосунки «Моя Зірочка», «Моя Зірочка. Перший рік», «Добре бачу» та «Перша медична допомога». Після народження малюків наші матусі можуть підключити ще й застосунок «Моя зірочка. Перший рік». Його функціонал допоможе батькам під час найвідповідальнішого періоду в житті малюка – від народження до першого року», – розповідає Наталія ДАДІВЄРІНА, менеджер зі зв’язків з громадськістю «Київстар».

Мобільні застосунки «Моя Зірочка» та «Моя Зірочка. Перший рік» розроблені спеціалістами «Київстар» разом з провідними фахівцями клініки ISIDA та медичного центру «Добробут». Вони містять багато корисних порад, професійних рекомендацій та цінних функцій для майбутніх матусь та молодих батьків, що виховують малюків віком до одного року. Безкоштовно завантажити обидва застосунки може кожен користувач смартфонів на базі Android та iOS через App Club від «Київстар» (безкоштовний трафік), а також в App Store та Google Play.

Перейти до вмісту