Ви тут:

Кременчуцькі рятувальники провели для школярів екскурсію та розповіли правила безпеки життєдіяльності

Учора співробітники Кременчуцького міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області провели для учнів 3-А та 3-Б класів Кременчуцької загальноосвітньої школи № 26 пізнавально-профілактичний захід, який відбувся у рамках Тижня знань з безпеки життєдіяльності. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Рятувальники запросили школярів на екскурсію до 14-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час якої начальник чергового караулу розповів про тактико-технічні характеристики спеціальних автомобілів та агрегатів, які має на озброєнні пожежний підрозділ. В ході заходу з дітьми проводилися вікторини на знання правил пожежної безпеки у побуті, під час відпочинку в екосистемах, правил поводження при знаходженні вибухонебезпечних предметів. У рамках екскурсії співробітники Служби порятунку «101» продемонстрували школярам пожежне депо та роботу диспетчерської служби оперативно-координаційного центру.

Також, діти мали змогу побачити ліквідацію умовної пожежі та приміряти окремі елементи бойового спорядження. Щоб школярі не забували правила безпеки, дотримання яких допоможе уникнути лиха, присутнім вручили тематичні листівки та пам’ятки.

Перейти до вмісту