Ви тут:

В’ячеслав Науменко розповів про свою передвиборну програму та перші кроки у парламенті

na2110

Кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу № 144 В’ячеслав Науменко, під час прес-конференції в ОКІА «Новини Полтавщини» розповів про свою передвиборну програму та що найперше зробить у парламенті.

«Перші наші кроки у парламенті – це зміна пенсійного віку для жінок та чоловіків, друге – удосконалення системи оподаткування, третє – розвиток середнього та малого бізнесу для підняття економіки нашої країни. Ми прагнемо до дій по відміні монополій, ми хочемо, щоб конкуренція була справедливою», – розповів Науменко.

Кандидат у нардепи зазначив, що наразі являється комерційним директором одного із підприємств та є акціонером, але коли прийде до Уряду, пообіцяв, що передасть усі повноваження іншим особам, та покине бізнес.

«Бізнес і влада повинні іти окремо. І я підтримую той законопроект, де із депутатів повинні зняти недоторканість, бо депутат – це слуга народу, він повинен служити народові і звітувати перед ним. Я звітуватиму про свою роботу перед виборцями раз у квартал, розказуватиму, що вдалося зробити та, що планую», зазначив Науменко.

Як розповів журналістам голова виборчого штабу кандидата Євген Каленський, протягом 16-19 жовтня волонтери штабу провели власне опитування мешканців Ленінського та Октябрського районів Полтави стосовно їх політичних уподобань під час позачерговий виборів до парламенту України.

«Результати досліджень, які ми отримали свідчать, що основна боротьба розгорнулася між двома кандидатами – Сергієм Капліним та В’ячеславом Науменком. Опитування, які ми проводили – не брендовані, волонтери були у цивільному одязі, не говорили, що працюють у штабі. Результати – Каплін 34, 8%, Науменко 23, 4%, Кривошеєв 15, 8%. Також ми провели паралельне орендоване опитування, за результатами якого Науменко набрав 44, 6% голосів, Каплін 32, 1%, Клименко 15, 4%.

За час досліджень опитали близько 1 тис. 200 полтавців. Високі результати Науменка можна пояснити – люди налаштовані на максимальне очищення влади, усім уже набридли старі обличчя і депутати», – розповів Каленський.

За його словами, Науменко ніколи не був політиком, не займав державних посад, не працював у державних установах. Кандидат не належить ні до єдиної політичної партії, не є олігархом.

«Науменко – меценат, який усі 7 років проживання у Полтаві займався благодійністю. За його сприяння відремонтовано кілька лікарень, міський пологовий будинок, кардіодеспансер, обласна міська дитяча лікарня, також він закуповував сучасне обладнання, спеціальні медичні меблі, медикаменти. Він допомагає школам комп’ютерною технікою та меблями. Крім цього, відправив 5 гуманітарних вантажів військовим на Схід. Наш кандидат іде на вибори за підтримки потужної політичної сили – Радикальна партія Олега Ляшка, але не є членом цієї партії», – зазначив голова штабу.

Перейти до вмісту