Ви тут:

У Полтавській ОДА аналізували стан аварійності та готовність техніки до зими

Сьогодні в приміщенні Полтавської ОДА відбулося  засідання обласної координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху.

Представники Департаменту інфраструктури та туризму, освіти та науки,  ЖКГ ОДА, управління  ДАІ УМВС України в Полтавській області, Служби автомобільних доріг , представники громадськості розглянули питання, що стосуються  стану автотранспортної аварійності на території області, вулично-шляхової мережі, підготовка транспорту до зимового періоду, пасажирські перевезення та безпека пасажирських перевезень

За словами директора Департаменту інфраструктури та туризму Полтавської ОДА Сергія Марчишенця на сьогодні область на понад 50% забезпечена піщано – сольовими сумішами, які утримуватимуть догори в ожеледицю в належному стані.

«Зокрема  є проблеми щодо придбання технічної солі. Минулого тижня отримали 8 вагонів солі. Всього потрібно близько 20 вагонів.  Комунальна техніка 100% готова до роботи в зимовий період», – сказав Марчишинець.

Кількість ДТП в області зменшилася на 10%. Також зменшилася кількість загиблих в аваріях.

« Основна задача всіх структурних підрозділів  – забезпечити безпеку на дорогах.І на сьогодні ми будемо ставити задачу керівництву ДАІ промоніторити і визначити ті ділянки дороги, де спостерігається найбільше аварій», – сказав Марчишинець.

Завершили колегію розглядом питанняи норм і стандартів у сфері перевезення пасажирів автотранспортом.

Перейти до вмісту