Ви тут:

У Полтаві відкрили виставку-продаж “Добродійка-2014″

Сьогодні в вестибюлі сесійної зали Полтавської обласної ради відкрили виставку-продаж “Добродійка-2014″.

На ній представили товари вироблені на підприємствах і в фермерських господарствах, які очолюють жінки та жінками-майстрами народних промислів. Виставку відкрили в рамках першого в Україні форуму ділових та професійних жінок Полтавщини.

Близько 50 виробників з різних районів Полтавщини презентували свою продукцію. Серед товарів легкої промисловості можна знайти одяг, взуття, біжутерію, лікувальні препарати, молодіжний одяг, спец-одяг, мед, вироби з дерева, вишиванки, ляльки-мотанки, картини, іграшки.

Організатори переконані: форум – це не просто жіноче свято, а й можливість підвищити, активізувати економічні процеси в області.

Як наголосила голова Спілки жінок”Чураївна» Вікторія Курилко виставка -продаж стане свого-роду поштовхом в розвитку саме жіночого середньо бізнесу.

Голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук наголосив, ця виставка є демонстрацією розвитку малого й середньо бізнесу на Полтавщині.

Малий та середній бізнес є основою розвитку економіки ЄС. Нам потрібно в себе вирощувати і розвивати цей бізнес. Ми всіляко будемо підтримувати та надавати допомогу нашим підприємцям”, – зазначив Бугайчук.

Заступник голови Полтавської облради Володиммир Микійчук зазначив, що сьогодні не кожен чоловік може взяьт на себе відповідальність створити підприємство й його розвивати.

Доки наші чоловіки, на жаль змушені захищати країну, жінки беруть ініціативу в свої руки. Вони презентували нашій громаді різні товари. Звичайно, влада ще не все зробила, щоб ви мали комфортні умови для бізнесу. Але дуже приємно, що ви сьогодні очолюєте підприємства та колективи й ваш бізнес працює. І сьогодні ви презентували нам свої надбання”, – сказав Володиммир Микійчук.

Завітав на захід керівник виконавчої дирекції сільських і селищних рад України Ввадим Івченко.

 «Добродійка» організована за сприяння обласної ради, облдержадміністрації, Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад, Спілки жінок «Чураївна», Полтавського регіонального фонду підтримки підприємництва, обласного медіа-клубу, інших громадських організацій.

Виставка триватиме до 18 год. Всі охочі можуть придбати товари на будь-який смак.

Перейти до вмісту