Ви тут:

У Кременчуцькій колонії розпочався тиждень математики

У Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України для учнів загальноосвітньої школи розпочався предметний тиждень з математики. Девізом тижня обрали відомий вислів: «Математика може бути не тільки потрібною і важкою, але і цікавою».

Про це повідомили в прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.

 Заходи організовані з метою надання підліткамдодаткових знань з математики та історії її розвитку, забезпечення різностороннього розвитку особистості, стимулювання інтересу до вивчення математики.

Кожнийучень став активним учасником усіх подій Тижня.Спробував себе в різних ролях, оцінив свої сили в різних видах діяльності. Хлопцівисували ідеї, реалізовували їх , фантазували, досягали успіху,брали участь у конкурсах, розгадували вікторини, логічні завдання, задачі і загадки, виступали з доповідями на уроках.

Проведені математичні 10-ти хвилинки «Україна і її математики», розважальна програма «В гостях у казки»,шкільний чемпіонат із розв’язування логічних задач «Математичний Олімп», турнір по «Судоку» викликали у підлітків неабиякий інтерес до предмета. Цікавими видались і математичні фокуси. Юнаки мали можливість переглянути виставку «Кращий робочий зошит з математики», поблукати математичними лабіринтами. Із запалом розгадували математичні софізми і парадокси, які тренують увагу та пам’ять.

А ще попереду на учнів чекає «Інтелектуальне кафе», художня майстерня«Послідовники Декарта», гра «Показуха». Вони познайомляться з математикою в сірниковій коробці, навчаться користуватися вічним календарем та відкриють таємниці швидкого

Перейти до вмісту