Ви тут:

Світовий Банк та полтавські медики підготували план закупівлі медично обладнання

DSCN1899

Черговий візит до Полтавської області здійснили експерти Світового банку – керівник програм в Україні, Білорусі та Молдові Паоло Беллі та спеціаліст по закупівлям Ірина Шмельова.

Під час зустрічі з робочою групою Департаменту охорони здоров’я Полтавської облдержадміністрації під керівництвом  – директора Департаменту Віктор Лисака  детально обговорили питання щодо підготовки плану закупівель медичного обладнання, комп’ютерної техніки та програмного забезпечення, здійснення навчання фахівців та інформаційного забезпечення субпроекту Полтавської області за Проектом «Реформування обласних систем охорони здоров’я України».

Учасники робочої зустрічі також розглянули план подальших дій, спрямованих на досягнення індикаторів проміжних та кінцевих результатів. Особливу увагу було акцентовано на ефективності використання коштів, передбачених даним проектом.

Експерти Світового банку високо оцінили наполегливість та відданість справі збереження та зміцнення здоров’я населення Полтавщини фахівців галузі охорони здоров’я області та висловили переконання, що спільні зусилля будуть перетворені на успіх.

Нагадаємо, що цим проектом передбачено виконанням завдань, спрямованих на покращення якості надання медичної допомоги пацієнтам із хворобами системи кровообігу та забезпечення контролю за артеріальним тиском у осіб, віком від 40 до 60 років в Полтавській області.

DSCN1915

Перейти до вмісту