Ви тут:

Працівники Полтавської ОДПІ допомогли військовому шпиталю

Свій внесок у загальнонародну справу допомоги військовим зробили працівники Полтавської об’єднаної державної податкової інспекції. Начальник інспекції Сергій Садовий відвідав Полтавський військовий гарнізонний шпиталь та передав для потреб поранених в ході антитерористичної операції військовослужбовців, які проходять курс лікування у  цій медичній установі, масляні обігрівачі. Начальник шпиталю полковник медичної служби Віктор Оксьон подякував за допомогу військовій медичній установі та військовослужбовцям. Про це повідомили у Головному управлінні Міндоходів у Полтавській області.

«Наразі у шпиталі перебуває 27 бійців з зони АТО. В основному з пораненнями кінцівок та контузіями. На сьогодні всі вони забезпечені медикаментами, військовим одягом, отримують харчування. Потрібно відзначити, що більшість з перерахованого придбане за кошти благодійної допомоги, яка надається полтавцями та мешканцями області. Майже 500 тисяч гривень благодійних внесків від громадян надійшли для придбання необхідних медикаментів, більше ніж 400 тисяч на придбання харчових продуктів та одягу», – підсумував керівник медичного закладу.

Начальник Полтавської об’єднаної державної податкової інспекції Сергій садовий підкреслив, що в такий важкий для країни час працівники інспекції не можуть залишатися осторонь: „Кожен з нас розуміє, що від його хоч маленького, але щиросердного вкладу залежить доля країни. Ми сподіваємося що наша допомога надасть змогу хлопцям швидше одужати та успішно пройти реабілітацію. Міцного їм здоров’я, та скорішої перемоги в яку ми беззастережно віримо».

Працівники органів Міндоходів області не вперше надають допомогу українській армії та, зокрема, своїм колегам, які служать в її лавах. Адресна допомога фахівцям органів доходів і зборів, які служать в зоні АТО, та забезпечення їх усім необхідним: засобами захисту, обмундируванням, продовольством здійснюється ГУ Міндоходів у Полтавській області систематично. Щоб підтримати своїх колег, які на разі несуть військову службу, фахівці Головного управління на власні кошти придбали та передали в зону АТО бронежилети, каски, окуляри, рукавички, необхідні теплі речі, продуктові набори та багато іншого. Крім того працівники всіх органів доходів і зборів Полтавщини на підтримку нашого війська перерахували вже кілька одноденних заробітків до Міністерства оборони України, благодійного фонду „Єдність 2014”, придбавали казначейські зобов’язання „Військові”.

Перейти до вмісту