Ви тут:

Полтавські підприємці відправили допомогу на 60 тис. грн бійцям в зоні АТО (ФОТО)

Учора Рада підприємців Полтави відправила бійцям зведеного загону роти «Кременчук» та «Полтавщина» на схід України допомогу на суму близько 60 тисяч гривень. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

«Із продуктів харчування ми сьогодні передаємо рибні консерви, тушонку, картоплю, цибулю, томати, питну воду. Окрім цього також – речі особистої гігієни та 320 пар теплих рукавиць на прохання самих бійців», -розповів голова Ради підприємців міста Полтава Євгеній Дикань.  

Допомогу підприємців відправляють і без супроводу чергового складу. Два тижні тому в зону АТО відправилася вантажівка із термобілизною, якої, з настанням несприятливих погодних умов, потребували наші захисники.

За словами начальника УМВС Полтавської області Івана Корсуна, допомога Ради підприємців – дуже відчутна для тих чоловіків, які на Сході України захищають нашу державу, підприємці завжди відгукуються на прохання солдатів у допомозі по забезпеченню продуктами харчування, речами першої необхідності та особистої гігієни.

Перейти до вмісту