Ви тут:

Полтавські міліціонери розповіли школярам про вибір професії правоохоронця (ФОТО)

Начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Полтавського міського управління УМВС України в Полтавській області Наталія Нечепуренко провела лекцію в Полтавському юридичному інституті Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

Захід для учнів 11-их класів Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 імені І.П.Котляревського, Навчально-виховного комплексу № 16, гімназії №13 та ЗОШ №38 ініціював директор академії Наталія Гуторова та голова кафедри кримінального, адміністративного, трудового права Олександр Шевчик
Наталя Нечепуренко розповіла школярам про специфіку професії правоохоронців, напрямки їхньої роботи, про структуру міліції Полтавщини, а також основні досягнення. Працівники кадрового забезпечення Полтавського міського управління лейтенант міліції Ігор Коваленко та старший лейтенант міліції Олександр Лівер розповіли майбутнім абітурієнтам про переваги професії юриста, про умови вступу та специфіку навчання у відомчих вищих навчальних закладах, а також спеціальності, за якими готують молодих фахівців.

Охочих поєднати своє майбутнє з професією правоохоронця виявилося чимало, тому усім надали чіткі відповіді на питання, котрі найбільш хвилювали та цікавили.

Наостанок правоохоронці зазначили, що у житті дуже важливо молодій людині обрати дійсно «свою» професію. Цей вибір потрібно зробити виважено та з усією серйозністю, адже від цього залежить успіх у роботі та загалом майбутнє людини.

«Бажаємо кожній дитині обрати вірно свій шлях, а вищі навчальні заклади системи МВС уже гостинно чекають на своїх майбутніх студентів», – наголосила начальник СКМСД ПМУ УМВС України в Полтавській області Наталія Нечепуренко.

Перейти до вмісту