Ви тут:

Оперативники Міндоходів Полтавщини з незаконного обігу вилучили товарів на 10 млн. грн.

Як повідомив в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Полтавській області Віталій Малий одним із завдань оперативних підрозділів оперативного управління ГУ Міндоходів у Полтавській області є протидія незаконному обігу підакцизних товарів. За вказаними фактами у поточному році розпочато 25 кримінальних проваджень за ознаками злочину, передбаченого ст. 204 КК України, у т.ч. припинено діяльність організованої злочинної групи у складі 3-х осіб, які за попередньою домовленістю здійснювали незаконне виготовлення та збут алкогольних виробів.

З незаконного обігу вилучено підакцизної продукції на суму 10,3 млн грн, з яких лікеро-горілчаних виробів на суму 3,8 млн. грн, спирту на суму 2,9 млн грн, паливно-мастильних матеріалів на суму понад 3 млн грн та тютюнових виробів на 340 тис. грн.

Припинено 5 незаконних виробництв підакцизної продукції, з яких 4 – виробництва алкогольної продукції та 1 незаконне виробництво ПММ.

При дослідженні проведених операцій з бюджетними коштами встановлено 9 кримінальних правопорушень, у т.ч. 4 випадки розкрадання державних коштів на суму понад 8,2 млн. грн. та їх подальшої легалізації.

ГУ Міндоходів у Полтавській області

Перейти до вмісту