Ви тут:

Полтавський «ГОРИЗОНТ» відзначили на загальноукраїнському рівні за високі стандарти роботи

У Києві відбувся Всеукраїнський семінар-практикум з питань організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей за темою: «Літнє оздоровлення в Україні: досвід і перспективи».

Громаду м. Комсомольська на Всеукраїнському зібранні представили заступник міського голови Надія Дмитрівна Угнічева та директор КП ДСОЦ «Горизонт» Наталія Вікторівна Мартинович.

ВИСОКІ СТАНДАРТИ РОБОТИ КП ДСОЦ «ГОРИЗОНТ» ВІДЗНАЧЕНО НА ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКОМУ РІВНІУ ході семінару організатори підбили підсумки оздоровчої кампанії літа 2014 року та обговорили сучасну модель виховної роботи в дитячому оздоровчому закладі. Директор оздоровчого центру «Горизонт» Мартинович Н.В. до уваги присутніх було запропоновала мультимедійну презентацію про роботу оздоровчого центру у 2014 році, у ході якої розкрила досвід колективу щодо організації профільних та тематичних змін, якими передбачено залучення підлітків до соціально-значущої діяльності влітку, психолого-педагогічного супроводу вихованців, формування моральних цінностей підростаючого покоління, їх особистісний розвиток. 

 Представники Київських міських закладів освіти в ході семінару неодноразово відзначили високі стандарти роботи табору «Горизонт» та якість послуг, які отримали діти м.Києва у Центрі протягом літа 2014 року.

 За вагомий внесок у організацію оздоровлення та відпочинку дітей м.Києва влітку 2014 року колектив КП «Дитячий спортивно-оздоровчий центр «Горизонт» було нагороджено грамотою Київської міської державної адміністрації, повідомляє Комсомольська міська рада.

Перейти до вмісту