Ви тут:

Фундамент фіскальної служби закладався ветеранами ДПС України

Згідно з наказом Державної податкової служби України 30 жовтня відзначається День вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби. З цієї нагоди у приміщенні Державної податкової інспекції у м. Полтаві зібрались саме ті люди, з кого починалися перші кроки становлення податкової служби міста – члени місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України».

Урочистості начальник інспекції Богдан Лизун розпочав теплими словами привітань: «Я вітаю Вас зі святом, дорогі ветерани! Запровадження Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів податкової служби – це наш шанс показати, що ми пам’ятаємо та цінуємо Вас і Ваш вклад у розвиток податкової служби. Висловлюю Вам щиру вдячність за роки праці, високий професіоналізм, силу духу, патріотизм, внутрішню культуру та невичерпну життєву енергію».

В цей святковий день Богдан Лизун розповів ветеранам про те, чим сьогодні живе інспекція, поділився здобутками та перемогами. Після обміну думками і враженнями начальник інспекції привітав подяками та квітами Доброву Ганну, Бондаренка Анатолія Глобу Ольгу, Мелащенко Зінаїду, Одарюк Анастасію, Токар Тетяну, Слісаренка Миколу.

Цього ж дня відбулися і звітно-виборчі збори місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України», на яких голова Микола Слісаренко підбив підсумки роботи осередку за період 2010-2014 років. Під час зборів було обрано нову голову осередку – ветерана служби Ніну Лісову. Начальник ДПІ привітав нову очільницю місцевого осередку з призначенням на таку відповідальну посаду та побажав їй плідної роботи, а також з вдячністю потиснув руку за багаторічну самовіддану працю Миколі Слісаренку.

Інформаційно – комунікаційний відділ Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту