Ви тут:

Facebook подвоїла антіхакерскую премію

Компанія Facebook збільшила вдвічі нагороду для розробників та експертів з інформаційної безпеки за виявлення вразливостей в коді рекламної системи своєї мережі. До теперішнього часу середня премія за виявлення бага становила $ 500, тепер виплата збільшується до $ 1000.

Рішення виділити більше грошей в призовий фонд для заохочення, прийняли після низки перевірок, проведених експертами Facebook з безпеки.

В ході перевірок було виявлено цілу низку вразливостей, але штатні експерти хотіли залучити неформальний аудит, не виключаючи, що незалежні тестувальники зможуть виявити те, що вони, можливо, пропустили.
Разом з цим компанія опублікувала 4 частини інструкції для «Білих хакерів», які допоможуть їм швидше і простіше повідомляти про знайдені вразливості і, відповідно, отримувати свою винагороду.

Спеціаліст відділу безпеки Facebook Колін Грін у своєму блозі написав, що мінімальний «подвійний тариф» діятиме до кінця 2014 року.

Програма для хакерів-волонтерів Bounty була заснована в 2011 році. З тих пір, у вигляді винагороди «Білим капелюхам» по ній були виплачено понад $ 3 млн.

джерело: habrahabr.ru

Перейти до вмісту