Ви тут:

АМКУ порушив справу проти Управління капітального будівництва Полтавського виконкокому за антиконкурентні дії

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України порушила справу проти Управління капітального будівництва виконавчого комітету Полтавської міської радиза ознаками антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування.

Як встановило Відділення за результатами розгляду заяви, бездіяльність Управління капітального будівництва виконавчого комітету Полтавської міської ради щодо не виконання своїх зобов’язань, як Забудовника житлового будинку № 8а по вул. Героїв Сталінграду в м. Полтава, містить ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції, передбаченого статтею 17 та пунктом 7 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», що полягає у створенні умов для вчинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції з боку КП «Полтавський Райагробуд».

Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому, як Забудовник житлового будинку № 8а по вул. Героїв Сталінграду в м. Полтава, зобов’язане було забезпечити, виконання всього комплексу будівельних робіт КП «Полтавський Райагробуд» та введення в експлуатацію вищевказаного житлового будинку відповідно встановлених термінів.

Не виконання Управлінням своїх зобов’язань, як забудовника житлового будинку № 8а по вул. Героїв Сталінграду в м. Полтава, позбавляє Довірителів Фонду фінансування будівництва використовувати проінвестовані ними житлові приміщення відповідно з їх призначенням, а саме для проживання, та як результат, може призвести до ущемлення інтересів споживачів.

Дослідження у справі триває.

 

Перейти до вмісту