Ви тут:

18 жовтня оголошено днем жалоби в Кобеляках

жалоба

15 жовтня поблизу селища Новоайдар Луганської області у зоні проведення антитерористичної операції при виконанні військового обов’язку загинув військовослужбовець, житель міста Кобеляки Дмитро Кіт.

Як повідомили в Кобеляцькій міськраді, прощання з кобеляцьким героєм відбудеться завтра, 18 жовтня, опівдні. Його поховають на кладовищі в рідних Кобеляках.
Розпорядженням Кобеляцького міського голови 18 жовтня оголошене днем жалоби в місті Кобеляки. На будівлях усіх організацій міста приспущені державні прапори.

Кіт Дмитро Дмитрович 1974 року народження народився і виріс в місті Кобеляки. Навчався в Кобеляцькому НВК №1 та Кобеляцькому ПТУ-43. В 1992 – 1994 роках проходив строкову військову службу у Збройних Силах України, отримав військове звання старшого сержанта. 21 серпня цього року під час третьої хвилі мобілізації був призваний до лав української армії, перебував у військово-навчальному центрі в смт Десна Чернігівської області. У складі військової частини В0111 в якості водія був передислокований у зону АТО в Луганську область. Загинув Дмитро 15 жовтня поблизу селища Новоайдар від вогнево-осколкового поранення.

Перейти до вмісту