Ви тут:

За кошти, зібрані на параді «Полтава вишивана», придбали зимове взуття для бійців АТО

Учора у зону АТО відправився батальйон «Полтавщина» у складі 60-ти добровольців. Провести чоловіків прийшли рідні, друзі й знайомі, волонтери та учні Полтавського міського багатопрофільного ліцею. Діти навчального закладу замість покупки букетів на День знань об’єдналися в акції «Перший дзвоник без квітів»: на зекономлені кошти придбали для військових 16 спальних мішків. Передали їх бійцям разом із дитячими малюнками, листами й теплими побажаннями з найшвидшим поверненням додому. 

Із настанням холодів потурбувалися і про тепле взуття для бійців. За кошти, зібрані на параді «Полтава вишивана», придбали зимове взуття у кількості 60-ти пар. На спецвзуття витратили усю зібрану суму: 33 070 гривень. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

«Ці кошти допомогли зібрати навчальні заклади міста, а також наша територіальна громада. Здійснена за цю суму покупка – дуже доречна, оскільки різко змінилися погодні умови й тепле взуття є вкрай необхідним. Таким чином ми намагаємося зробити усе можливе, аби максимально забезпечити усім необхідним наших бійців. Як бачимо, можна констатувати приємний факт: Полтава – місто справжніх патріотів», – зазначила заступник міського голови Світлана Порохня.

Перейти до вмісту