Ви тут:

У Полтавській державній аграрній академії відбулося свято 1 вересня

Свято з нагоди Дня знань та посвяти у студенти першокурсників традиційно відбулося в Полтавській державній аграрній академії. За рейтинговими показниками цей вищий навчальний заклад входить у п’ятірку найкращих аграрних вишів України.

Студентів та викладачів привітали заступник голови обласної ради Володимир Микійчук, випускники академії: народний депутат України Юрій Бублик, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Фролов, Карлівський міський голова Володимир Слєпцов та інші.

Володимир Микійчук, зокрема, відзначив важливу роль спеціалістів-аграріїв у забезпеченні стабільного розвитку агропромислового комплексу області та продовольчої безпеки Полтавщини. Відтак, наголосив на необхідності свідомого ставлення молодих людей до здобуття ґрунтовних знань, умінь і навичок, які складуть основу їхньої професійної діяльності.

Разом із тим, на думку заступника голови обласної ради, кожен із сьогоднішніх студентів має виховати у собі високі моральні якості, перш за все, патріотизм.
Після урочистого проголошення клятви студентів ПДАА, ректор академії Валентина Аранчій вручила першокурсникам символічні студентський квиток та залікову книжку.

Приємною несподіванкою для студентів стали коровай та святково прикрашені торти, виготовлені кондитерами ТОВ «Докучаєвські чорноземи», які привіз у подарунок першокурсникам співзасновник підприємства, випускник академії Юрій Кобченко.

Перейти до вмісту