Ви тут:
Культура Полтавщина Споживач 

У лубенському селі ремонтують будинок культури

У селі Солонці (Миргородський район Полтавської області) завершили ремонт покрівлі будинку культури.

Про це повідомили в Миргородській РДА.

Роботи вартістю 145 тис. грн профінансувала компанія «Нафтогазвидобування» – в рамках реалізації Стратегії соціального партнерства з Миргородським районом на 2014-2016 рр. «Відремонтувати покрівлю було дуже важливо в першу чергу, адже стара перебувала майже в аварійному стані. Виконані роботи дозволили зупинити подальше руйнування будівлі, яке відбувалося через потрапляння осадів усередину приміщення», – зазначив Солонцівський сільський голова Анатолій Гапусенко.

У 2015-2016 рр. в рамках Стратегії планується продовжити ремонт будинку культури. Зокрема, виконати внутрішні та зовнішні оздоблювальні роботи, відновити систему опалення, замінити вікна на енергозберігаючі.

Так, найближчим часом розпочнеться виготовлення проектно-кошторисної документації, що надасть можливість для проведення подальших робіт. На ці потреби «Нафтогазвидобування» уже виділило додатково близько 25 тис. грн.

Ремонт будинку культури дозволить на гідному рівні проводити культурно-масові заходи у селі. Також будуть покращені умови перебування читачів у бібліотеці, яка розташована в цій же будівлі. А з бюджету будуть витрачатися менші кошти на опалення.

«До кінця поточного року завершаться ще кілька соціальних проектів у Миргородському районі, які підтримує наша компанія. Незважаючи на вкрай складну ситуацію в країні та нафтогазовій галузі, наша компанія продовжує їх фінансування у запланованому обсязі», – резюмував генеральний директор «Нафтогазвидобування» Ігор Щуров.

 

Перейти до вмісту