Ви тут:

У кременчуцькому парку «Миру» розпочався новий сезон у дитячому автомістечку

Учора для кременчуцької малечі  розпочався новий сезон навчань  правил дорожнього руху в дитячому автомістечку у парку «Миру». Тут  діти освоюють ази дорожньої грамоти не лише як пішоходи, але й як водії, адже в своєму арсеналі дитяче автомістечко має електромобілі. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Перше заняття із школярами провів старший інспектор Кременчуцького відділу ДАІ Володимир Кравченко. Він провів інструктаж та зазначив, що кожна людина повинна добре знати правила дорожнього руху, бо дорога не пробачає помилок.

Заняття проходять в ігровій формі, тож діти мають можливість не тільки закріпити знання теоретично, але й практично. Вони рухалися на електромобілях на майданчику, де відтворені всі основні елементи міських автодоріг – дорожні знаки, розмітка,  світлофори та переїзд.

Заняття проводитимуть кожного тижня, щовівторка та четверга для школярів міста, а в середу – для дітей Кременчуцького району, тож навчатися та вдосконалювати свої знання з Правил дорожнього руху діти будуть до 21 жовтня 2014 року.

Перейти до вмісту