Ви тут:
Надзвичайні ситуації 

У Кобеляках рятувальники двічі за добу гасили пожежу

Протягом доби 24 вересня бійці 7-ї державної пожежно-рятувальної частини двічі виїжджали на гасіння пожеж, які виникли на територіях приватних господарств. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців, було врятовано літню кухню та господарчу будівлю від знищення полум’ям.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Полтавській області.

 Так, перше повідомлення надійшло до Служби порятунку «101» о 05:24 про те, що у с. Перегонівка, на території приватного господарства виникла пожежа. Вогнеборці локалізували горіння о 06:05, ліквідували о 06:20. Вогнем було знищено та пошкоджено частини перекриття господарчої будівлі. Врятовано літню кухню. Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області.

 О 20:15 у смт Білики, на території приватного господарства виникла пожежа. Рятувальники локалізували горіння о 21:05, ліквідували о 21:30. Вогнем знищено частину перекриття господарчої будівлі та близько 2 тонн сіна укосу 2014 року. Врятовано господарчу будівлю від знищення пожежею. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. У ліквідації пожежі брали участь бійці 7-ї державної пожежно-рятувальної частини, місцевої пожежної команди  №1 смт. Білики

Перейти до вмісту