Ви тут:
Відео Суспільство 

Редакція “Зорі Полтавщини” закриє половину свого приміщення (ВІДЕО)

Редакція Всеукраїнської громадсько-політичної газети “Зоря Полтавщини”, яка займає два поверхи в  будівлі, на зиму пересяде на один, а іншу частину відріже від комунікацій та опалення.

Про такі наміри повідомив головний редактор “Зорі Полтавщини” Григорій Гринь під час засідання постійної комісії Полтавської обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності та інформаційної сфери.

“Ми на тому тижні збиралися  і обговорювали, як сісти на одному поверхові на період опалювального сезону, а в інших приміщеннях все пообрізать (наразі йдуть консультації з “Полтаватеплоенерго”, як це правильно зробити)”, – зазначив Гринь.

Причина – дороге цьогорічне опалення.
“Якщо торік ми заплатили за опалення 240 тис. грн і то в кабінетах було холодно, то в цьому сезоні воно мабуть буде коштувати мільйони”, – сказав Гринь.

Тісна перспектива очільника газети не лякає:

“Років 5 тому  я був у Китаї, і заходили ми у «Вечірній Пекін». – це дуже велика газета, де тільки відділ інформації  складає 240 людей. Вони всі сиділи у одному великому приміщені  – одне від одного відокремлені перегородками, що утворювало такі кабінки метер на метер – комп’ютер екібанка якась – і все. Люди працюють. Я теж кажу, що й ми так можемо – сядемо всі разом та працюватимемо – хіба це проблема”, – сказав Гринь.

Засідання комісії було виїзним. Депутатам та журналістам показали, як друкують газети “Зорю Полтавщини” та інші:

Перейти до вмісту