Ви тут:

Полтавська ОДА забезпечила відпочинок дітей із зони АТО

За рахунок обласного бюджету та благодійних фондів на Полтавщині відпочили та оздоровилися 202 дитини з Донецької, Луганської областей та Криму.

202 дитини із тимчасово окупованих регіонів нині проживають на Полтавщині і вже пройшли курс відпочинку й оздоровлення у полтавських таборах «Маяк» та «Антей» (Новосанжарський район), «Горизонт» (Гадяцький район), «Еколог» (Полтавський район).

Для цього голова Полтавської облдержадміністрації Віктор Бугайчук підписав відповідне розпорядження, а обласна рада внесла зміни до профільної програми. Завдяки цьому стало можливим віднайти додаткові бюджетні кошти і направити їх на оздоровлення дітей зі Сходу.

За інформацією начальника відділу у справах сім’ї та молоді Наталії Шкоденко, 137 цих дітей – із Луганської області, 64 – з Донецької та 1 – із Криму. Гроші на їхній відпочинок виділяли з обласного та місцевих бюджетів, а також знайшли завдяки благодійним фондам.

Також за рахунок бюджетних коштів пройшли оздоровлення 18 дітей учасників бойових дій на тимчасово окупованій території та районах проведення антитерористичної операції.

Перейти до вмісту