Ви тут:

Міська податкова відкрила двері у світ податкових знань

З метою виховання майбутніх платників податків сумлінними та законослухняними громадянами, Державна податкова інспекція у м. Полтаві постійно проводить роз’яснювальну та виховну роботу з підростаючим поколінням. Це дозволяє молоді вже у юному віці мати свідоме розуміння важливості партнерської взаємодії між контролюючими органами та платниками податків.

htmlimage

Одним із заходів, що проводяться для підвищення податкової культури молоді є запрошення учнів шкіл та студентів навчальних закладів міста на Дні відкритих дверей, що проводяться у Державній податковій інспекції м.Полтави. Так, 2 та 3 вересня День відкритих дверей було проведено для студентів Полтавського кооперативного технікуму. Студентів ознайомили з Центром обслуговування платників, де діти змогли побачити процес роботи податківців. Після цього начальник інформаційно-комунікаційного відділу Тетяна Гуржій запросила майбутніх фінансистів та бухгалтерів до лекційного залу, де розповіла їм цікаву історію про виникнення податків та прочитала лекцію про основи податкової системи, завдання і функції Державної фіскальної служби України.

Державна податкова інспекція у м. Полтаві і надалі активно співпрацюватиме з міськими закладами освіти, сприяти економічній обізнаності юних полтавців та активно виховувати майбутніх сумлінних платників податків.

Інформаційно – комунікаційний відділ

Державної податкової

інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту