Ви тут:
Суспільство 

88 річна пенсіонерка з Полтави отримала інвалідний візок

Студенти-волонтери Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» взяли шефство над 88-річною пенсіонеркою Фроловою Вірою Дмитрівною, 1926 року народження. Старенька прожила важке життя, в 15 років почала трудову діяльність на евакуйованому оборонному заводі, де вироблялися гільзи для фронту.

Сьогодні  жінка отримала від директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Валерія Завгороднього інвалідний візок.

У 1961 році, на виробництві отримала важку травму (перелом хребта) та 11 місяців була прикута до ліжка. Сила волі та відповідальність за двох малолітніх дітей, взяли своє та Віра Дмитрівна почала поступово одужувати та знову стала ходити.

Наразі Вірі Дмитрівні, ветерану праці, яка багато років займалася патріотичним вихованням молоді, важко вільно пересуватись, тому подарованому відомим благодійником – Валерієм Завгороднім візку, вона дуже зраділа, адже він коштує набагато більше її пенсії.

Полтавська обласна благодійна організація «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги».

Перейти до вмісту