Ви тут:

5 млн грн, які виділили на полтавську тероборону, перерозподілять

5 млн грн, які виділили на  фінансування батальйону територіальної оборони Полтавської області, передбачені програмою „Територіальна оборона“ на 2014 рік, затвердженої на першому засіданні двадцять третьої сесії обласної ради шостого скликання від 27 червня 2014 року» перерозподілять.

Про це повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій  Полтавської ОДА Віктор Стеблянко на засіданні постійної комісії з питань промислової політики, підприємництва та інвестицій.

«Частину коштів програми хочуть направити на фінансування санітарної роти, частину перерахувати на забезпечення інших військових формуваннь області та ті частини, в яких перебувають учасники АТО із Полтавщини.  Також з цієї суми кошти підуть на забезпечення працівників УМВС та СБУ у Полтавській області, які будуть задіяні в АТО», – сказав Стеблянко.

Відповідні зміни внесуть на двадцять четвертій сесії обласної ради шостого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 17 вересня. Сьогодні депутати погодили на засіданні комісії  ці зміни.

Перейти до вмісту