Ви тут:

З молодшими інспекторами установ виконання покарань управління ДПтС України в Полтавській області підбито підсумки роботи за 1 півріччя 2014 року

31 липня та 1 серпня поточного року на Полтавщині під головуванням начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області генерал-майора внутрішньої служби Миколи Ісаєва було підбито підсумки роботи з молодшими інспекторами відділів нагляду і безпеки, охорони, режиму і охорони установ виконання покарань області за 1 півріччя 2014 року.

У вказаному заході були присутні заступники начальників установ з нагляду, безпеки і оперативної роботи; заступники начальника установи з режиму і охорони; начальники відділів нагляду і безпеки, охорони, режиму і охорони; чергові помічники начальників установ та молодший начальницький склад.

Було відмічено, що станом на 01.08.2013 року в установах області утримується 3543 засуджених та ув’язнених.

Проведеною роботою протягом звітного періоду по перекриттю каналів надходження до зон, що охороняються, при спробі доставки було вилучено 1680 гривень, близько 18 літрів спиртних напоїв, 181 мобільний телефон.

Протягом 1 півріччя поточного року керівництвом управління та установ області вживались заходи щодо покращення умов несення служби особовим складом чергових змін та варт з охорони підпорядкованих установ.

Також було проаналізовано роботу персоналу кожною установою виконання покарань області.

У своєму звернені до молодшого начальницького складу начальник управління Микола Ісаєв зазначив, що не дивлячись на важкі часи, що склалися останнім часом в нашій державі, необхідно залишатись в будь-яких випадках людьми, бути мужніми та сміливими, добросовісно виконувати свої обов’язки, так як наша служба є однією з найважливіших складових виконавчої гілки влади.

Приємним моментом цього заходу стало вручення Миколою Ісаєвим подарунків, грамот та подяк за сумлінне ставлення до виконання своїх посадових обов’язків кращим молодшим інспекторам відділів нагляду і безпеки, охорони, режиму і охорони установ виконання покарань області.

Наприкінці зустрічі було наголошено на необхідності постійного підвищення професійної підготовки особового складу установ області, обговорено нові напрямки роботи по забезпеченню надійної охорони та ізоляції засуджених в установах, а також не допущення втеч з під варти та інших надзвичайних подій.

 

Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області

Перейти до вмісту