Ви тут:

Вождаєнко: Культурна політика має іти на рівні національних генетичного коду і свідомості, і зараз її впроваджувати легко

Працівники управління культури Полтавської ОДА відзначають цьогорічну легкість в організації заходів з відзначення Дня Незалежності та Дня Прапора. Такий ефект завдяки активній підтримці громади, яка є цьогоріч  відвертою та щиро-патріотичною.

“У світлі останніх  подій, мабуть, уперше дуже легко готувати і презентувати заходи до Дня Незалежності України. Ти розумієш, що ти робиш їх не тільки сам, не тільки, як чиновник державний, який розуміє державну політику та  акцентує на реалізації  заходів, а ти розумієш, що ти їх робиш спільно з  громадою. От, мабуть, зараз в цьому якраз і полягає завдання управління культури. Адже культурна політика в першу чергу повинна іти на рівні національно-генетичного коду і національної свідомості. Зараз це, повірте, робити легко. Добре допомагати таким людям і реалізувати такі проекти для громадськості”, – зазначила заступник начальника управління культури Полтавської  ОДА Валентина Вождаєнко.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України на Полтавщині цьогоріч спланували низку заходів, про які читайте ТУТ.

Перейти до вмісту