Ви тут:

Пенітенціарії Полтавщини відзначили урочистостями День незалежності

Сьогодні в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

На початку зборів, зробивши короткий екскурс в історію започаткування даних свят, начальник управління ДПтС в Полтавській області генерал-майор внутрішньої служби Микола Ісаєв поздоровив працівників.

Шановні колеги! Вітаю Вас з національними святами – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!  Ці визначні дати, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначаються як найголовніші свята нашої країни.
Бажаю Вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України!- привітав пенітенціаріїв Микола Володимирович.

Кращих працівників пенітенціарної служби області нагородили почесними грамотами за сумлінну працю, вручили позачергові звання, нагрудні знаки ДПтС, почесні грамоти міського голови Полтави з нагоди 23-ої річниці Дня Незалежності України та оголосили подяки.

Після нагородження присутні переглянули документальний фільм «Історія створення Державного Прапора України»

А для п’яти молодих працівників, що вступили до лав кримінально-виконавчої служби області, сьогоднішній день став не тільки радісним, а й хвилюючим та відповідальним. Біля пам’ятної Стелли, присвяченої ветеранам та співробітникам кримінально-виконавчої служби новоприйняті урочисто склали присягу на вірність народові України.

9

1

3

4

Перейти до вмісту