Ви тут:

Назвали найкращий напій для сніданку

Під час експерименту перевірили вплив на організм напоїв, а крім усього іншого на протистояння хворобам і імунітет.

Учені з США зробили висновок, що свіжовіджатий апельсиновий сік і є для сніданку найкращим напоєм, повідомляє newss.net.ua.

Наукові співробітники університету Баффало змогли визначити, що апельсиновий сік здатний зробити імунітет найбільш міцним, а крім того допомагає тримати під контролем зайві кілограми. У дослідженні, яке проводилося вченими, брали участь люди віком 20 – 40 років. Під час дослідів вони однаково харчувалися, але перша група запивала солодкою водою сніданки, друга група – простою водою, ну а третя пила сік апельсина.

Потім, раз у дві години здійснювали забір крові на аналіз. Зрештою, з’ясувалося, що в крові учасників експерименту безпосередньо після соку апельсинів і спостерігалося менше глюкози і більше речовин, що відповідають саме за імунітет.

Отже, можна зробити висновок, що сік апельсина – найоптимальніше питво для сніданку, яке знижує ризики розвитку хвороб судин, серця, нормалізує обмін речовин, знижує ризики розвитку ожиріння і діабету. Крім того, значна кількість антиоксидантів в цих цитрусових сприяє боротьбі з такого роду радикалами, а також нейтралізації різних запальних процесів.

Перейти до вмісту