Ви тут:

Голови Полтавської та Чернігівської обласних рад відвідали зону АТО

14 серпня голова Полтавської обласної ради Петро Ворона та голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв  доставили вантаж з гуманітарною допомогою у зону проведення антитерористичної операції на Сході України.

Керівники областей поспілкувалися із командирами та особовим складом військових частин, визначили проблеми, які потребують першочергового розв’язання. Умовами проживання, харчуванням військовики задоволені. Наразі залишається проблема з бронежилетами та шоломами,  над розв’язанням якої спільними зусиллями працюють органи місцевого самоврядування, виконавчої влади та громадськість.

У поїздці також брав участь депутат обласної ради, головний лікар Полтавської 4-тої міської клінічної лікарні Леонід Куроєдов.

Петро Ворона та Леонід Куроєдов передали батальйону “Київська Русь” два комплекти окулярів нічного бачення американського виробництва, які було закуплено на кошти, зібрані полтавськими медиками.

“Мабуть, сьогодні медики найбільше розуміють, що таке війна. Краще закупити таке обладнання, щоб було менше жертв, і дай Бог, щоб менше було роботи у наших госпіталях”, – зауважив голова Полтавської обласної ради.

У свою чергу Леонід Куроєдов відзначив, що медики не можуть залишатися байдужими і підтримують  відважних патріотів, які ризикуючи своїм життям, стоять на сторожі безпеки нашої країни.

Голова обласної ради Петро Ворона також розповів, що напередодні Дня Незалежності полтавські артисти проведуть концерти для наших земляків для того, щоб підняти бойовий дух бійців.

джерело: сайт Полтвської обласної ради

Перейти до вмісту