Ви тут:
Анонс Оголошення 

Ділянка дороги в Полтавській області “Київ-Харків-Довжанський” закрита на ремонт

У ДАІ повідомили, що з 19 серпня поточного року до 8 січня 2015 ділянка автодороги “Київ-Харків-Довжанський” закритий на реконструкцію. Рух транспорту з боку Харкова і Києва буде здійснюватися по об’їзному маршруту.
Як повідомляє прес-служба департаменту ДАІ МВС України, на території Полтавської області буде закритий для руху транспорту ділянку автомобільної дороги державного значення М03 “Київ-Харків-Довжанський” (км 228 +000 – км 228 +500).
“ДАІ просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, радить заздалегідь планувати маршрути руху з урахуванням зазначених обмежень та використовувати схему об’їзду”, – закликали в відомстві.

Рух транспорту з боку Харкова і Києва буде здійснюватися по об’їзному маршруту з двостороннім рухом довжиною 1,3 км по автомобільним дорогам О1722314 “Ковтуни – М03 і Т-17-37 М03-Бочки – Новий Байрак – Петрівка” через село Ковтуни. На маршруті об’їзду розташований регульований залізничний переїзд.

Маршрут объезда оборудован необходимыми техническими средствами организации дорожного движения, в том числе указателями направлений движения и информационными панно в соответствии с согласованной Госавтоинспекцией схемой организации дорожного движения.

Перейти до вмісту