Ви тут:

До сотні людей підняли тарифне питання під стінами адмінбудівлі в Полтаві (ФОТО, ВІДЕО)

До сотні людей зібралися у Полтаві сьогодні  під адмінбудівлею, що на вул. Жовтневій,45 (Полтавська облрада та ОДА), аби заявити про своє невдоволення підвищенням тарифів на воду, тепло та громадський транспорт.

Організував мітинг громадський активіст, голова ГО «Центр розвитку ОСББ Полтавщини» Ігор Головатийякий вчора при його анонсуванні  на вулицях Полтави постраждав від рук невідомих (його побили).

На сьогоднішньому зібранні Головатий наголосив, що мета акції –  привернути увагу владних структур до питань перевіркиналежного обгрунтування тарифів, правильного менеджменту у цій сфері та важливості запровадження енергозберігаючих технологій.

До людей вийшли  заступник голови Полтавської облради Володимир Микійчук та перший заступник голови Полтавської ОДА Олег Пругло.  Останній пообіцяв вже завтра розпочати ретельну роботу фахівців спільно з громадськістю щодо жорсткої перевірки полтавських тарифів на економічну обгрунтованість.

На мітингу лунали пропозиції стосовно шляхів енергозаощадження, які  можливо запровадити в Полтаві. Так активіст та фахівець з теплогазопостачання та вентиляції  Юрій Золотухін переконаний, коли б у Полтаві, за сприяння влади, відімкнули від теплопостачання під’їзди, зробили термотеплоізоляцію внутрішніх мереж та утеплили двері в багатоповерхівках, це дало б можливість заощадити до 20% тепла.

Більше про перебіг громадського протесту див. у ВІДЕО та на ФОТО:

 Ігор Головатий висловив мету зібрання:

Розмова з першим заступником голови Полтавської ОДА Олегом Пруглом:

Початок мітингу:

Громадському активістові стало погано під час виступу, люди надають допомогу:

Юрій Золотухін дає поради:

 

 

Перейти до вмісту