Ви тут:

Заступник начальника центрального апарату СБУ затриманий за вимагання хабара

Заступник начальника центрального апарату Служби безпеки України затриманий під час отримання хабара у розмірі 17 тис. дол., повідомляє управління по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

“Встановлено, що заступник начальника відділу центрального апарату СБУ вимагав від засновника підприємства в м.черкаси 17 тис. доларів США за забезпечення безперешкодного митного оформлення вантажів. Слідчий Генеральної прокуратури України затримали співробітники СБУ під час передачі зазначених коштів в приміщенні кафе у м.києві”, – йдеться у повідомленні управління зв’язків з громадськістю Генеральної прокуратури України. Передає ZN.UA

За вказаним фактом у Єдиний реєстр досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.14 (підготовка до злочину) і ч.3 ст.368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди у значному розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

Як наголошується в повідомленні, Печерський районний суд м.києва вже обрав затриманому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. “На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення всіх фактичних обставин скоєного злочину”, – повідомляють у Генпрокуратурі.

Перейти до вмісту