Ви тут:
Культура Суспільство 

У Кременчуці вперше пройде фестиваль вуличного кіно

У Кременчуці у Парку культури і відпочинку «Придніпровський» 19 липня пройде Фестиваль вуличного кіно «32 травня». Таке свято у місті пройде вперше.

Початок його запланований на 17:00, повідомляє сайт Кременчуцької міськради.

У програмі заходу:

1. Майстерня творчої психології «VitaMotus» пропонує динамічні ігри напрояв свого творчого Я, розкриття креативних здібностей. Здійсніть подорож у світ почуттів та доторкніться до щастя!

2. «Битви інтелекту» – Мафія, «Що? Де? Коли» та різноманітні сучасні настільні ігри від клубів «Типовий Кременчук», «Рандом» та «Ерудит»

3. Центр розвитку «Единение» та студія «Алма спорттанец» запрошують на семінар-тренінг «Стосунки через спілкування». Пропонується на практиці удосконалити майстерність спілкування і вміння комфортно почуватися у колі незнайомих людей та спробувати оздоровчі вправи гімнастики йогів.

4. Культурно-просвітницький центр «Говінда» запрошує на лекцію з ведичної психології «Внутрішній світ особистості. У світі з собою, в гармонії зі світом». На арт-майданчику ведичної культури співатимуть мантри-медитації та частуватимуть вегетаріанськими солодощами.

5. Сімейна арт-акція «Подорожуй країною. Намалюй свою Україну». Малюємо разом, опановуємо на майстер-класах юних художників нестандартні техніки: сухе валяння вовни, пластилінова мозаїка, ліплення з солоного тіста. Акцію презентують Творча майстерня «Художник» та навчальний центр «Лідер» за підтримки громадської організації «Рідне місто».

6. FACE ART від групи «Подслушано Кременчуг»: невеликі художні прикраси на обличчі. 

7. Майстерня натурального шоколаду запрошує побачити як народжується…справжній кременчуцький шоколад та скуштувати його!

8. Дар’Ярмарка «Досить продавати, давайте дарувати»!

Незвичайну атмосферу фестивалю доповнять живі статуї Гранду!

з 20:00 – Творчі зустрічі, кіносеанси.

Про можливості сучасного мистецтва говоритиме арт-критик, журналіст періодичного видання «ART – UKRAINE» -Ася Баздирєва (м. Київ).

Кіноперегляди:
«Мелодія для шарманки» (Кіра Муратова, Україна, 2008 рік);
«Експеримент 2: Хвиля» (ДеннісГанзель, Німеччина, 2008);
«Поховайте мене за плінтусом» (Сергій Снєжкін, Росія 2008).

Довідка. Фестиваль «32 травня» – щорічний фестиваль соціальних юнацьких фільмів в Україні.
Мета заходу – інформування громадськості про системні порушення прав дитини в Україні, актуалізація проблеми насильства в сім’ї та залучення молоді до активних дій з попередження домашнього насильства та захисту його жертв.
Організаторами фестивалю в Україні є молодіжна громадська організація «Літературне угрупування «СТАН» за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED).

Перейти до вмісту