Ви тут:

Семенівські правоохоронці поїхали на схід у зону АТО

Днями правоохоронці з Семенівського райвідділу міліції вирушили у відрядження у зону антитерористичної операції.

“Ці працівники наділені хоробрим духом та патріотизмом за Батьківщину, вміють любити рідну землю та бути вірними присязі народу України”, – зауважив начальник міліції Юрій Бець.

В офіційному штабі районних волонтерів Семенівщини от уже чотири місяці поспіль небайдужі люди на чолі з організатором Ларисою Даценко проводять збір допомоги військовим на сході.

«Районний штаб створено для забезпечення потреб наших воїнів – працівників МВС, військовослужбовців просто добровольців з району, бо вони, ризикуючи життям заради нашого майбутнього, наразі не мають елементарного», – зауважила Лариса Іванівна.

За її словами, за рахунок коштів, зібраних громадою району, закуплено всі товари першої необхідності. У відрядження правоохоронці вирушили, отримавши всі необхідні засоби захисту, обмундирування, зброю, і забезпечені предметами першої необхідності та харчуванням.

Короткий інструктаж для колег провів Юрій Григорович. Начальник заявив, що лиш у єдності наша сила, тож тримаймося всі разом! Також він подякував місцевим активістам, волонтерам, підприємцям, сільськогосподарським підприємствам, сільським головам за розуміння та надання допомоги і зазначив, що лише спільними зусиллями можна подолати будь – які негаразди.

Перейти до вмісту