Ви тут:

Полтавці відправили солдатам цукерки і печиво

Ранком Рада підприємців Полтави вже вчетверте простягла руку допомоги військовим у зоні АТО. Цього разу до традиційного переліку продуктів харчування (борошно, макаронні вироби, сало, копчене сало, консерви, печінкові паштети, питна вода) увійшли солодощі – цукерки й печиво, яких дуже просили солдати.

– Ми вже давно налагодили зв’язок із передовою, а саме з її командуванням, – пояснює Володимир Івченко, депутат Полтавської міської ради, голова депутатської комісії з питань розвитку підприємницької діяльності та інвестицій. – Вони нам повідомляють списки продуктів, яких не вистачає, аби не везли постійно одне й теж. Так, вже відбулося постачання круп, макаронних виробів, тушонки та консервів. Зараз же військові попросили солодкого. На власний розсуд ми нічого не купуємо, а лише те, про що надходять прохання.

На даний же час відбувається чергова ротація працівників міліції в східних областях нашої держави з метою наведення ладу на цих територіях та охорони громадського порядку у тих місцевостях, які вже звільнені від сепаратистів та представників ДНР, ЛНР Збройними Силами України. Цього разу із допомогою від Ради підприємців відправилося 24 чоловіка, які замінять тих, хто вже відбув визначений термін у зоні проведення АТО, повідомили у прес-службі Полтавської міськради.

Перевірив готовність бійців та відправив у далекий маршрут начальник УМВС Полтавської області Іван Корсун, а протоієрей Євгеній Носенко благословив кожного і окропив свяченою водою.

Перейти до вмісту