Ви тут:

Полтавським військовим медикам передали бронежилети

Група медичних працівників Полтавського обласного військового шпиталю сьогодні вирушила в зону АТО. Аби захистити наших земляків, напередодні їм передали 7 бронежилетів, придбаних за кошти благодійників через Товариство сприяння обороні України.  Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Як повідомив керівник первинної організації Полтавської обласної організації «Товариства сприяння обороні України» (ТСОУ)Віктор Воробйов, бронежилети мають 4 клас захисту.

«Ці бронежилети такі ж самі, як і придбані для Полтавського батальйону територіальної оборони та міліцейських спецпідрозділів «Полтава» і «Кременчук», – розповів  він.

Загалом, за інформацією Воробйова, за останні два місяці завдяки коштам, які перерахувати ТСОУ підприємства Полтавщини та рядові полтавці, придбали для наших військових таке спорядження: 425 бронежилетів «Панцирь-3-95М» 4 кл, берци, тепловізор з блоком живлення, біноклі нічного бачення, спецодяг, дальномір та інше військове приладдя.

Допомогу надавали як Полтавському батальйону тероборони, так і спецпідрозділам МВС, рятувальникам Державної служби з надзвичайних ситуації, тобто тим співробітникам, які задіяні або безпосередньо в антитерористичній операції, або надають допомогу населенню у звільнених від терористів районах Луганщини та Донеччини.

Перейти до вмісту