Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Cтало відомо ім’я можливого новачка “Ворскли”

Полтавці незабаром можуть поповнитися гравцем “Левадії”.

Як повідомляє сайт “Трибуна”, «Ворскла» вийшла з відпустки та провела перше заняття.
Зараз у складі команди знаходиться один гравець на перегляді. Це хавбек Юрій Ткачук.

Останнім клубом 25-річного футболіста була «Левадія».

З 7 по 16 серпня команда проведе збір на Закарпатті. Поки контрольні матчі не заплановані.
Юрій Ткачук народився у Кельменцях Чернівецької області. Перші кроки в футболі зробив у кельменецькій ДЮСШ, згодов захищав кольори іллічівського «Моноліта», з якого й потрапив до системи «Металіста». З 2010 року залучався до матчів юнацьких збірних України різних віків.

7 травня 2014 року дебютував у складі «Металіста» в Прем’єр-лізі, вийшовши на 90-й хвилині матчу проти «Севастополя» замість Володимира Гоменюка. У єврокубках Юрій Ткачук вперше з’явився на полі 27 листопада того ж року, відігравши усі 90 хвилин у матчі Ліги Європи проти турецького «Трабзонспора».

У червні 2014 року у складі юнацької збірної України віком до 19 років брав участь у чемпіонаті Європи 2014 в Угорщині. До свого активу Ткачук заніс участь у двох іграх, в яких, однак, жодними результативними діями не відзначився.

У березні 2016 року став гравцем іспанського клубу «Атлетіко Мадрид Б», проте в команді не закріпився і здавався в оренду в клуб Сегунди Б «Мелілья».

Читайте також: «Ворскла» завершила сезон розгромною поразкою від “Дніпра-1”

Влітку 2017 року повернувся до України, ставши гравцем львівських «Карпат», але зігравши лише два матчі в Прем’єр-лізі, ще до закриття трансферного вікна, 31 серпня, був відданий в оренду в клуб Першої Ліги «Рух» (Винники).

У лютому 2018 року перейшов на правах оренди в естонську «Левадію». Дебютував 23 числа того ж місяця у матчі за Суперкубок країни проти команди «Флора» (2:2, п. 4: 3). В кінці грудня того ж року естонський клуб викупив контракт Юрія.

Перейти до вмісту