Ви тут:
Суспільство Україна 

В Україні створили національний реєстр програм навчання для службовців

В Україні створили національний реєстр програм навчання для службовців

З 2020 року в Україні розпочав роботу портал управління знаннями. Його створило Національне агентство України з питань державної служби (НАДС) для професійного навчання державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, організації електронної взаємодії між ними та суб’єктами надання освітніх послуг.

Зареєструватись на Порталі можна за адресою, повідомляють у прес-центрі ініціативи “Децентралізація”.

Запуск Порталу, як місця де у публічному просторі зустрічаються пропозиція навчальних послуг органам державної влади та органам місцевого самоврядування та попит на ці послуги, є безпосередньою реалізацією завдань Концепції реформування системи професійного навчання України з розвитку ринку освітніх послуг з відповідною системою моніторингу та оцінки якості.

Можливості порталу також забезпечують реалізацію рекомендацій Фахового огляду Ради Європи з реформування системи підготовки кадрів органів місцевого самоврядування в Україні щодо створення комплексного реєстру навчальних програм, включно з тими, які проводять в Україні міжнародні проекти та програми, та будь-якими безкоштовними навчальними послугами.

Пропонуємо до уваги органів місцевого самоврядування розміщені на Порталі управління знаннями навчальні програми з тематики управління людським ресурсами, які розроблені з урахуванням кращих практик та інструментарію Ради Європи з питань управління людськими ресурсами за сприяння Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні»:

Навчання в рамках цих програм у першій половині 2020 року відбудеться на базі Хмельницького та Волинського центрів ППК та Дніпровського регіонального відділення Асоціації Міст України.

Перейти до вмісту