Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У полтавському університеті вп’яте проводять конкурс есеїв на патріотичну тематику

Кафедра журналістики Полтавського національного педагогічного університету  імені В. Г. Короленка запрошує студентів закладів вищої освіти Полтави до участі у V конкурсі есеїв на патріотичну тематику «Україна – це ми».

Захід традиційно приурочений до Дня захисника України. Результати конкурсу будуть оприлюднені 15 жовтня 2019 р., а роботи переможців опублікують у газеті «Університетський час», інформує пресслужба навчального закладу.

Тематика творів:

– «Герої серед нас»;

– «Прапор України – більше, ніж символ»;

– «З Україною в серці»;

– «Волонтери – люди доброї волі»;

– «Народжені бути вільними»;

– «Видатні державники України».

Для участі в конкурсі просимо до 11 жовтня 2019 р. включно надіслати роботи та заявки (окремими файлами) в електронному варіанті на адресу: [email protected] (з приміткою у темі повідомлення «Конкурс есеїв»).

Форма заявки:

– тема роботи;

– прізвище, ім’я та по батькові (повністю);

– місце навчання (група, факультет, навчальний заклад);

– контактний телефон;

– електронна адреса.

Вимоги до оформлення роботи:

– формат – DOC або RTF, шрифт – Times New Roman, кегль – 14, інтервал – 1,5, будь-які виділення – тільки курсив, сторінки не нумеруються, слова без переносів;

– ім’я і прізвище автора оформити за зразком: Віра Даниленко (Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка) у правому верхньому кутку;

– тема роботи ПРОПИСНИМИ літерами;

– обсяг роботи – до трьох сторінок;

– мова творів – українська.

Контакти: кафедра журналістики, к. 302, вул. Остроградського, 2, Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка, доцент Сергій Шебеліст, [email protected].

Перейти до вмісту