Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбувся Чемпіонат України «Наукова еліта» з більярду

У Полтавському національному технічному університеті відбувся Чемпіонат України «Наукова еліта» з більярду «Триборство» серед науково-педагогічних працівників вищих закладів освіти.

Чемпіонат України з більярду «Триборство» відбувся у надсучасному більярдному залі спорткомплексу ПолтНТУ.

«Цього дня відбуваються масштабні спортивні заходи по всій Україні у вигляді флешмобів, змагань, показових виступів кращих спортсменів. Все більше університетів долучається до цього руху, на сьогодні їх вже близько двохсот», – наголосив у своєму вітальному слові генеральний секретар ВГО «Спортивна студентська спілка України» Вадим Стеценко. – Влаштовуючи такі заходи на всеукраїнському рівні, ми продовжуємо  переконувати, що займатися спортом – це модно та престижно. Важливо, що і викладачі теж у спортивному русі. Вітаю з великим спортивним святом, бажаю вдалих виступів і перемог!»

Головним суддею змагань став відомий суддя міжнародної категорії Олександр Безносюк, професор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академія ім. Тараса Шевченка, директор Федерації спортивного більярду України з розвитку більярдного спорту у вищих навчальних закладах України.

Федерація спортивного більярду України серед науково-педагогічних працівників ВНЗ України відзначила Подякою ректора ПолтНТУ ім. Юрія Кондратюка, професора Володимира  Онищенка за розвиток більярдного спорту в закладах вищої освіти України.

Змагання відбувались у два етапи: 20 вересня – відбіркові змагання, 21 вересня – півфінальні і фінальні змагання.

Перейти до вмісту