Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Шоколадна дієта: як прибрати зайвий кілограм за добу

Всі знають, що шоколад – ворог стрункої фігури. Виявляється, що за допомогою шоколаду можна швидко схуднути. Шоколадна дієта належить до категорії швидких методик для помітного схуднення, але захоплюватися нею не варто, тому що шоколад не може замінити всі необхідні для здоров’я мікроелементи і вітаміни, повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

Схуднути на шоколадній дієті можуть навіть самі ледачі ледарі, тому що їм не потрібно робити нічого особливого, а вага буде зникати стабільно по кілограму на добу, але це тільки в тому випадку, якщо суворо дотримуватися правил дієти:

– можна всього 100 г гіркого шоколаду в день;

– повинно бути не менше 3-х прийомів їжі, тобто по 30-35 г шоколаду за один раз;

– з порцією шоколаду випивати чашку натуральної кави без цукру;

– випивати за день кілька чашок несолодкого зеленого чаю і 2-3 літри води, але окремо від основних прийомів їжі.

Дієтологи стверджують, що шоколадна дієта дозволяє скидати по 1 кг на добу і це тому, що людина не буде вживати сіль і цукор, а основну частину його раціону складуть напої – вода, кава і зелений чай. Ні для кого не секрет, що сіль і цукор затримують рідину в організмі і тим самим уповільнюють обмін речовин.

Плюс до всього, добова калорійність раціону на шоколадній дієті ледве-ледве досягає 600-650 ккал. У 100 г гіркого шоколаду 510-520 ккал, в одній чашці кави – 2 ккал, в 100 мл зеленого чаю – 3-5 ккал. Таким чином забезпечується дефіцит калорій, що так чи інакше призведе до різкого схудненню.

Не можна не відзначити того факту, що кава і шоколад прискорюють обмін речовин і стимулюють роботу кишечника, зелений чай спалює жирові клітини, а вода очищає організм від всього зайвого. Ось цим і зумовлено різке схуднення на шоколадній дієті.

Перейти до вмісту