Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

З 15 квітня у Горішніх Плавнях відкриють міські автобусні маршрути до садових товариств

Дмитро Биков на апаратній нараді зазначив, що з 15 квітня будуть відкриті міські автобусні маршрути загального користування до садових товариств.

За результатами проведеного конкурсу на міські автобусні маршрути № 155 «Південний-сади «Урожай», № 25 «Технікум-сади «Маяк» через сади «Мічурінець» визначено перевізника, інформує Горішньоплавнівська міська рада.

Від трьох автобусних маршрутів: № 153т «Технікум-сади «Коноплянка» через Молодіжну моду», № 154-2т «Південний-сади «Юність-2» через Молодіжну моду», № 27 «Технікум-сади «Шведівка» через Молодіжну моду» усі перевізники відмовилися.

Після проведення низки зустрічей та обговорень дійшли згоди щодо здійснення перевезень до садових товариств «Шведівка» та «Коноплянка» в режимі маршрутного таксі. Міський голова доручив ДЖКГ до 15 квітня також опрацювати питання організації перевезень до садового товариства «Юність».

Зауважив, що з метою утримання вартості квитка на доступному для населення рівні ухвалили тариф на перевезення в сумі 9 грн. Для здешевлення вартості квитка для населення, зокрема для його малозабезпеченої категорії – пенсіонерів, із міського бюджету буде відшкодовано перевізнику 1,5 грн із кожної поїздки. Вартість квитка за проїзд до садових товариств для населення становитиме 7,5 грн. 

 

Перейти до вмісту