Ви тут:
Суспільство Україна 

Верховна Рада підтримала Постанову про проведення в Києві сесії Парламентської асамблеї НАТО

24 квітня, під час ранкового засідання Верховної Ради, народні депутати 235 голосами прийняла за основу та в цілому Постанову про проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору.

Згідно із Постановою, Парламентська асамблея Організації Північноатлантичного договору (ПА НАТО) підтримала ініціативу Верховної Ради України щодо проведення в Україні весняної сесії Асамблеї, яка має відбутися у м. Києві 22-25 травня 2020 року.

Постановою передбачено утворити Організаційний комітет з підготовки і проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору, який має розробити відповідний план заходів.

Також передбачається звернутися до Кабінету Міністрів України з пропозицією передбачити в проекті Державного бюджету України на 2020 рік необхідні фінансові та матеріальні ресурси для підготовки і проведення весняної сесії ПА НАТО та забезпечити спільну роботу міністерств і відомств України з відповідними Комітетами Верховної Ради України та апаратом Верховної Ради України по підготовці і проведенню сесії.

Перейти до вмісту