Ви тут:
PROвсе Суспільство 

В Instagram тестують функцію приховування кількості лайків на постах

Instagram тестує можливість приховати лайки на постах так, щоб ніхто, крім автора публікації, не зміг побачити їх кількість.

На це звернула увагу фахівець з зворотної розробки Джейн Вонг, яка регулярно першої повідомляє про нові функції в додатку, передає Еспресо.

Вонг виявила функцію в коді програми для Android і зробила скріншоти. В описі представники Instagram вказали, що хочуть, аби користувачі звертали увагу на контент, а не на кількість лайків.

Представник компанії заявив TechCrunch, що в соцмережі поки офіційно не тестують функцію, але думають про те, як зменшити тиск на користувачів Instagram.

У виданні також відзначили, що така зміна серйозно вплине на функціонал платформи, оскільки зараз Інстаграм спонукає користувачів публікувати контент заради більшої кількості лайків.

Окрім того фахівці припустили, що в разі введення функції “приховати лайки” користувачі почнуть більше уваги звертати на кількість підписників і коментарів. При цьому навіть приховані лайки продовжать впливати на розміщення постів в алгоритмічній стрічці, тому творцям контенту все одно доведеться битися за увагу підписників.

Перейти до вмісту