Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятинському ліцеї утеплять фасад, замінять покрівлю та реконструюють систему опалення

Постійна комісія Пирятинської міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва погодила співфінансування проекту „Реконструкція та впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій в Пирятинському ліцеї. Загальна вартість проекту 20968,050 тис. грн. Частка Пирятинської міської ОТГ становить 5482,0 тис. грн.

Про це повідомили у Пирятинській ОТГ.

Зокрема, проектом передбачається утеплення фасаду, заміна покрівлі та реконструкція системи опалення. Вона також рекомендувала сесії міської ради внести зміни та доповнення до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Члени комісії рекомендували затвердити ряд нових програм: покращення матеріально-технічного забезпечення особового складу підрозділів Управління Служби безпеки України в Полтавській області, які беруть участь в операції об’єднаних сил на сході України; „Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ОТГ“; організації рятування людей на водних об’єктах міста Пирятина у літній період; утримання об’єктів комунальної власності Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади; покращення матеріально-технічної бази комунального підприємства „Каштан“.

Перейти до вмісту