Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавський аеропорт прилетів літак із Шарм-ель-Шейху (ФОТО)

26 березня відбувся стартовий рейс чартерної програми Полтава – Шарм-ель-Шейх, учасники якої сьогодні повернулися додому.

Boeing 737-700 NG (рейс PQ7186) тиждень тому відправився до єгипетського міста. Того дня у головному залі аеропорту за 3 години до вильоту розпочалась реєстрація пасажирів. За словами директора ПОКП «Аеропорт-Полтава» Володимира Окари, рейс був заповнений повністю – на борту літака було 149 пасажирів.

Літак, згідно з даними Radar24, приземлився у Полтаві орієнтовно о 22:25, а у зворотному напрямку має вилетіти 23:25 (час прильоту у Єгипет – 02:25).

Як ми раніше вже повідомляли, у грудні 2017 року полтавський аеропорт, який понад десятиліття майже не працював, отримав статус міжнародного. Згодом розпочалися масштабні будівельні роботи, за підсумками яких був капітально відремонтували аеровокзал, оновили термінал, злітно-посадкову смугу, руліжну доріжку, перон, доукомплектували спецтехнікою та необхідним обладнанням.

Першим літаком, який прийняв тепер вже міжнародний аеропорт «Полтава», став «ЯК-40», на борту якого знаходилося кілька десятків іноземних туристів із Запоріжжя. Сталося це 29 липня 2018 року.

Перейти до вмісту